Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Εκδήλωση Αλληλεγγύης για τους Αγώνες των Εργατών της Γαλλίας που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο το Σάββατο 29 Απρίλη στις 18.30 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.


               http://spe-ploumpidis.blogspot.com/       αρ. πρωτ.   954                25/04/2023

Εκδήλωση Αλληλεγγύης για τους Αγώνες των Εργατών της Γαλλίας

Το ΔΣ του Συλλόγου μας καλεί τους συναδέλφους να παρευρεθούν μαζικά στην εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο για τους αγώνες των εργατών της Γαλλίας το Σάββατο 29 Απρίλη στις 18.30 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα της Γαλλίας συνεχίζουν τον πολύμηνο αγώνα τους, ενώ καθημερινές είναι οι πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις σε σειρά κλάδων που έχουν κάνει κουρελόχαρτο τον κοινωνικό αυτοματισμό, τις επιστρατεύσεις, την καταστολή και τις συκοφαντίες Κυβέρνησης-Εργοδοτών.

Οι εργαζόμενοι της Γαλλίας με την πάλη τους έχουν αναδείξει την τεράστια δύναμη της εργατικής τάξης, του οργανωμένου, συλλογικού, μαζικού αγώνα. Για αυτό οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου στεκόμαστε στο πλευρό τους. Για αυτό ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

Εν όψει της εργατικής πρωτομαγιάς μάλιστα η εκδήλωση αποκτά ακόμα πιο επίκαιρο περιεχόμενο.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει πολυμελής αντιπροσωπεία συνδικαλιστών από την Γαλλία και θα χαιρετίσουν: Ο Ολιβιέ Ματώ, Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας, ο Μάρκος Μπεκρής, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πειραιά, ο Ματτιέ Μπολ Ρεντάτ, Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Σιδηροδρομικών Βερσαλλιών και ο Γιάννης Τασιούλας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Οικοδόμων!

                          Αλληλεγγύη στους Εργάτες της Γαλλίας    

Το ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: