Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Συμμετέχουμε στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -REX τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00


 

              http://spe-ploumpidis.blogspot.com/               αρ. πρωτ. 926                         19/02/2023

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί και δυνατοί!

Συμμετέχουμε στη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ -REX τη Δευτέρα 20/2 στις 16:00

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος "Νίκος Πλουμπίδης" χαιρετίζει τις πολύμορφες δραστηριότητες, απεργίες, συλλαλητήρια, συναυλίες, καταλήψεις κρατικών θεάτρων και καλλιτεχνικών σχολών των καλλιτεχνών. Στηρίζει τον δίκαιο και ανυποχώρητο αγώνα τους ενάντια στο ΠΔ 85/22 και την ανακοινωμένη υποβάθμιση των σπουδών τους και καταγγέλλει την επίθεση στα μισθολογικά και εργασιακά τους δικαιώματα.

          Εμείς οι εκπαιδευτικοί στη μαζική σε όγκο και δυναμική σε παλμό  απεργιακή κινητοποίηση της 15ης Φλεβάρη συναντηθήκαμε στο δρόμο του αγώνα με τους καλλιτέχνες που διαδήλωναν και  διεκδικούσαν και εκείνοι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Είναι ανάγκη  αυτή τη χρονική στιγμή να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να γίνουμε μια γροθιά με τους καλλιτέχνες γιατί η υποβάθμιση του πολιτισμού είναι ζήτημα παιδείας,  αφορά την εκπαίδευση αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

 Καλούμε τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς να στηρίξουν και να συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία των καλλιτεχνών, να βρεθούν ξανά στο δρόμο με τα πανό και τα συνθήματα μας, με τα σωματεία μας,  τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη στις 4 μ.μ. στο REX η οποία θα εκφράζει τα αιτήματα των καλλιτεχνών αλλά και την αλληλεγγύη στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στη κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών, για δωρεάν και παιδεία και μόρφωση για όλους των μαθητές, για στήριξη της καθημερινής δουλειάς των εκπαιδευτικών.

Όλοι μαζί και δυνατοί με τους μαζικούς αγώνες μας θα τα καταφέρουμε!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: